Thursday, April 10, 2008

Blog saya yg sudah bersawang dan berhabuk..

Haiiitt… it certainly has been a while since my last update... I'm still around, just super busy. Plus..nausea yg agak kritikal bila menjangkau 2nd trimester ni. (wupsss..saya pregnant lagi…Hezryn bakal jadi Kak Long September ni..Insyaallah) But I am enjoying every moment. A lot has happened over the past few months and I thought I should share some of that in this blog..But before that..saya telah ditag oleh 'anonymous'..dan ini hasilnya..

FAVORITE BREAKFAST IS:

Nasi goreng yg guna perencah sambal belacan semalam

THE MOVIE I’VE WATCHED MOST NUMBER OF:
Honey (Jessica Alba), Jeepers Creepers (apa tah..pelakon tak glamer)

LEAST FAVORITE SUBJECT IN SCHOOL:
Geografi (Sib baik kena blajar sampai form 3 jer..kalau masuk SPM mampus fail punya)


SPEND MY LEISURE TIME:
playing with Hezryn and kuar dating/ jalan2 ngan my sayang


WORST SMELL?
Bau durian..memang alergik dari kecik


IF I COULD HAVE ANY CAR IN THE WORLD, WHAT WOULD IT BE?
Ferrari..dari dulu tingin nak tau best sgt ke keta ni..


FAVORITE HOUSEHOLD CHORE? ?
none!


WHEN I WAS A KID I DREAMT OF BECOMING:
Supermodel..hahaha..pastu sedo diri kaki banyak parut plus ketinggian tak cukup..tapi bukan la kategori katik kan..


FAVORITE COLOR/s?:
Red


FAVORITE PERFORMER(S)?
Takde


IF I COULD REPEAT COLLEGE, I’D TAKE:
Medic.. Nak jadik Pediatrician..sangat suka kanak2..


THREE THINGS I CAN’T FORGET BEFORE GOING TO OFFICE?
Kiss Hezryn, kiss my sayang and pakai staff pass


FIRST THING I’LL BUY WITH MY FIRST SALARY:
Give some portion to mak dan ayah…


I’D LIKE TO BE REMEMBERED AS:
Maisarah Mohamed Taib


IF A BOOK WAS MADE INTO A MOVIE, WOULD YOU STILL BOTHER TO READ THE BOOK?
Saya bukan spesis ulat buku..ulat majalah ada la kot..


SPECIALTY IN COOKING?
Sambal udang, rendang dinding…my sayang kata ‘ada kelassssss…’


PRESENT CRUSH(ES)?
Hoslan Hussain and Hezryn Amyra Hoslan and my little baby dalam perut


FAVORITE HANG-OUT?
Beach dan shopping complex


BEST PLACE TO SHOP?
JJ, Tesco, SP Central Square, Pasar Malam (sayur ngan buah2 murah gile..)


DO YOU LIKE TO WATCH PLAYS?
Suka..

FAVORITE PLACE IN YOUR HOUSE?
Lepaking area kat tingkat atas, mini workstation yg juga kat atas..


BEST GIFT YOU’VE RECEIVED?
Surprise 26th Birthday party kat JW Marriot, Miri organized by my sayang


WEIRDEST GIFT YOU’VE RECEIVED?
Rantai leher emas 916 yg dipos lajukan oleh seorang member IRC..masa tu baru kenal 3 bulan...cantik sebab loket ada nama ‘My’ bentuk love..weird-weird pun aku kebas jugak..ehehehe..pastu time dia dah start jiwang2 aku cabut…pompuan kabaret kah aku ini..?


GIFT THAT YOU WANT TO RECEIVE AS OF THIS MOMENT?
Sebuah perniagaan stesyen minyak supaya saya boleh tender 24 jam dari sekarang..ada sesapa nak bagi..?


YAHOO OR HOTMAIL:
yahoo kot..tapi I prefer mail.com..yahoo ni dah common sgt..


LEFT OR RIGHT:
Right..left selalu guna untuk tujuan tak senonoh..seperti..tak yah cite laa..


BLACK OR WHITE:
putih....kalau kulit muka pun org suka yg putih..


BLACK OR BLUE PEN:
Black


SANDALS OR SHOES:
sandal..


COLGATE OR HAPPEE:
colgate.. happer ke menda nyer happee tu


CHOPSTICKS OR SPOON AND FORK?
chopsticks..mungkin sebab ada darah chong cheng yg mengalir dlm badan saya ni..cewah..


ROBOCOP OR RAMBO:
robocop kot..sebab rambo badan ketul2..iyakss..


JOLLIBEE OR McD:
McD


COKE OR PEPSI:
Coke! Nak lagi best vanila coke


LAST PERSON YOU TALKED TO:
ngan my sayang..dia singgah opis saya tadi sebab discuss nak lunch kat mana satgi..


LAST PERSON WHO TEXTED YOU:
Jie..dia kata kasut Crocs Sassari merah saya ni menyerlah sgt..


LAST PERSON WHO MADE YOU LAUGH:
Hezryn..bangun tido pagi tadi terus menari..mata pun tak sempat bukak penuh lagi..lawak laa..


LAST TIME I CRIED:
2 minggu lepas..masa tu kat kampung supposed celebrate birthday Hezryn..tapi tak jadik sebab dia tunggu sampai tertido..sian Hezryn..takpe..nanti Mama buat party best2 ye..


YOU SEE ME ALWAYS DRINKING:
Teh ais..


5 things found in my bag
*external hard disk
*my purse
*my organizer
*pen

*my phone

5 things found in my purse
*Gambar saya, my sayang dan Hezryn
*Driving Licence
*Duit
*Credit cards
*Privilege card /JJ card dan bemacam2 kad lain..

5 things I’ve always wanted to do
*bukak business sendiri
*pergi holiday seantero dunia with beloved husband dan anak2..
*masuk pengacara jemputan nona (tolong jgn gelak..)
*masuk magazine..(cita2 untuk jadik supermodel ni tak penah padam sebenarnya..)
*Benti keja

3 comments:

nOoRoLe said...

byknya sawang.........

hana_bdk_rajen said...

hahahah.byk laa cgat sawang.ngeh.ngeh.p bersih kaih.hahahaha

hana_bdk_rajen said...

hahahah.byk laa cgat sawang.ngeh.ngeh.p bersih kaih.hahahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...