Wednesday, July 09, 2008

Have so many things to write but just didn't have the mood and time!

Wahhh... i think it's about two months since I last jot something in here..Lamanya tak update blog. Have so many things to write but just didn't have the mood and time..!
Ok..nak mula dari mana yer..So many memorable things happened in the last few months that I don't even know where to start with..


Start with Hezryn's First Birthday Party on 26th April..
Real date was actually on 30th March. But, at that time we all sefamily balik kampung..so, pre celebration disambut dengan Tok Papa, Angah, Ayu, Maksu dan bibik2 sekalian..Dengan sebijik kek Secret Recipe (actually mama's favorite tu)..dan sweet gift dari maksu & Ayu..Hezryn sangat Happy..



..my favorite..choc indulgence..nyum..nyum..


Angah, Adik Mie, Bibik Titin yg penuh kontreversi, bibik Yanti and Tok Papa

And for the real celebration on 26th April tu...sila jengukkan kepala ke mymystiquememory

ada sikit2 cite kat situ..dan saya sungguh malas untuk cite lagi dalam blog ni..ehehe

My beloved hubby's birthday on 17th May..
My hubby and I plan to celebrate kat PD memandangkan isnin tu cuti Wesak..Yipppieee!!..Ni pun dah cite dalam fp, so malas nak cite lagi..Tapi..terasa nak recall my sayang's birthday celebration since kiwe declared our relationship in 2005,up to now..

  • 17 May 2005 - Waiting for detik 12 kat satu tempat yg sangat romantik dan banyak lampu2..esoknya tu pergi celebrate kat Genting Highlands lak..masa ni dlm proses nak declare..so,phm2 la..mcm malu2 ding dong ahh sket..kontroi..

First celebration..Genting Highlands 17 May 2005

17 May 2006 - Romantic dinner kat Restoran Berputar Menara KL & celebrate dengan kawan2 merangkap bachelor party dekat Muara Seafood,Port Klang (Masa ni dah dekat nak kawen)

Romantic dinner - Restoran Berputar Menara KL

Birthday cum Bachelor Party kat Muara Seafood, Klang (iya..iya..memang nampak kurus sebab dah dkt nak kaweng masa nih..egegege)

  • 17 May 2007 - Masa ni baru lepas abis pantang..So buat kenduri kesyukuran sikit kat rumah sempena birthday my sayang dan kelahiran Hezryn..dan tak lupa..Romantic dinner kat Restoran Tasik Indah (Terapung) Shah Alam..

Gemok..?memang la..baru abeh pantang okey!-Restoran Terapung Shah Alam-

  • 17 May 2008 - Celebrate kat PD..dengan Hezryn dan little baby..Details of the vacation kat mymystiquememory

2nd Wedding Anniversary..on 2nd June and 3rd June

Part 1 - Romantic dinner kat Seafood Restaurant Putrajaya & Part 2 - P.Ramlee the musical, Istana Budaya..
Wah..yg ni best tak terkata..sebab terlampau teruja first time tengok teater,pukul 5 petang dah sampai kat IB.Then, terus jumpa skolmate my sayang yg keja sound engineer kat situ..namanya en. azuwin..dia yg tolong belikan tiket..pas minum2 kat cafe, dia bawak melawat pentas IB..sempatla tengok diaorg rehersal.

pastu merasa la naik ketapi, masuk umah p.ramlee, main piano p.ramlee..saya menjadik sungguh jakun..eheee..then, lepas maghrib kitaorg lepak cafe sementara tunggu kul 8.mak aiii..bersepah betul artis..jumpa syafinas (lawa..nampak muda compare dlm tv), sharifah aini, pengarah p.ramlee the musical adlin aman ramlee dan ramai lagi laa..

Dalam pukul 8:10 pintu dah buka, so berduyun la masuk..saprais...saprais..kitaorg duk belakang Shepah Aini, sebaris dengan Che Pora-Wartawan Hiburan Utusan (sbenarnya tak kenal pon mana satu che pora nih..baca dlm Utusan,dia kata dia duk belakang Shepah Aini ni..so sebaris la ngan kitaorg kot..)Siti Nurhaliza ngan Datuk K pun ada..duk kat row paling kanan, Too-Phat dan beberapa artis yg tak glamer..VVIP malam tu DYMM Raja & Raja Perempuan Perlis..
Overall, the show was brilliant!! 5 Stars!! Two thumbs up!! For more pics - mymystiquememory

And..lastly..of course my birthday on this coming 18 July..ehheee..sayang jangan buat2 lupa yer...

Oklah..sampai sini dulu..till then, daaaaaaaa

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...