Thursday, September 25, 2008

Salam Syawal 1429 Hijrah...


  • Insyaallah..tahun ni kami beraya di Shah Alam je.Tak balik SP mahupun Ipoh.Sebab my little baby dijangka keluar menjenguk dunia pada 1 Syawal 1429..Insyaallah.
  • Semenjak dah ada anak ni raya dah jadi tak berapa penting utk diri saya.Preparation lebih kpd my baby dan sedikit utk family(mak,ayah,adik)Cumanya..saya miss utk bekumpul ramai2 and lawat sedara-mara (yg sememangnya time raya jer yg boleh jumpa)
  • Masa ni la boleh update bemcm gosip family terbaru.Kadang tu,saya pun naik confuse..yg ni anak sapa?masa bila plak dia branak lg?last jumpa anak baru 2 org..camner bleh jadik 5?ehehehe..that's the beauty of Hari Raya!Walau mcm mana Metropolitan + Poyo pon sesorang tu..Raya tetap Raya.Dlm kerugian lah kalau kita tak menikmati..The Sense of Belongings..
  • Okle..cite panjang pasal raya karang ada yg bwk Dr.Delaila SJMC tu balik beraya ikut kitaorg..ehehe.tupun dia dah bagi amaran.Jgn keluar dari kawasan Lembah Klang tau.main kat sini2 jer...uhuhuhu :(
  • Salam Syawal 1429 Hijrah kepada semua membe2 atau mymystiquememory.fotopages dan mystiquememory.blogspot visitors tak kira di mana saja..brunei..new zealand..singapore..(cewah bunyi cam global jer..lol)Hope this Raya, filled with beautiful moments and joyous celebration with Allah S.W.T's blessings.
  • May Allah blessed us all with happiness,longevity & prosperous life forever, insyaAllah...Please forgive me if I have done or said something that might hurt your feelings and please take care of yourself and your loved ones during this festive season.
till my next post..lepas kelahiran anak kedua saya..Insyaalahh...
psttttt..Lps blk cuti raya nanti, dtg la beraya di rumah..kemungkinan saya terus pantang kat sini : )

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...