Monday, November 24, 2008

Saya telah di'tek'!

Malas sbenarnya nak buat aktiviti 'tek-mengetek' ni.Bukan best pon.Kalau dpt duit best la jgk kan..eheee.Tapi utk tidak menghampakan kakak..anti teh jawab jgk la :p

Try to answer it as good as you can
Every question is referring to ONE person

1. What is the relationship of you and him/her?
The Reason of My Life


2. Your 5 impressions towards him/her.
(5 jer ke..tambah sendiri bleh tak..?)

  • a loving and loyal lover, hubby and papa to our kids.

  • be ur self..anytime and anywhere.Because I love u just the way u are.

  • sharing and caring all the time!

  • I'm the ONLY urs!No one can resists that!

3. The most memorable things he/she had done for you.
banyak..nama pun my dear sweet hubby kan.But,the MOST memorable bila dia bawak saya pergi honeymoon ke Europe (Paris-Amsterdam-Belgium-London)..
masa tengah bercouple lg dia dah tanya favorite destination for honeymoon, dan sungguh tak sangka dia buat impian saya tercapai.sweet kan dia :)


4. The most memorable things he/she have said to you?
Ni pun banyak laaa..but this one is most meaningful

"terima kasih sayang..sebab menerima abang dlm hidup sayang dan bagi zuriat yg comel2..taun depan lg sorang yer.."
errrkk..the last part tu yg tak berapa nak setuju.


5. If he/she become your lover, you will...
Laaa..yg aku cite penat2 tadi nih my sweet lover laa..
I will always love him..dunia dan akhirat Insyaallah..


6. If he/she become your enemy, you will...
tak best nak jawab..mana bleh suami jadik musuh!Kafir Quraisy betoi penggubal soalan nih!


7. If he/she become your lover, he has to improve on...on his/her ni pon xbest nak jawab..next!!


8. If he/she become your enemy, the reason is...
Bila dia mengkhianati cinta saya dan melupakan anak2 dan gilakan pompuan lain yg tak le cun mana pon!..

Nauzubillah..Kau jauhilah Ya Allah..


9. The most desirable thing to do on him/her is?
Cuti-cuti Malaysia!!Honeymoons and Vacations seantero dunia..


10. The overall impression of him/her is...
Letak la Brat Pitt kat sbelah pon, xdpt menandingi kehebatan dia!


11. How do you think the people around you will feel about you?
Ntah la.Xpenah nak pikir pon..perlu ke?


12. The character of you for yourself is?
Kewl and easy going..and my sweet sayang kata saya ni manja and HAPPENING..eheee..tu masa bercinta dlu la..skang ni PENING je la kot..

13. On contrary, the character you hate of yourself is?
pendendam...dan hati yg amat rapuh mcm beskut cream crackers!kalo my sweet hubby tegur sikit dah terasa hati..walhal xle marah apa sgt pon.


14. The most ideal person that you wanna be is?
jadik diri saya + angelina jolie (sexy lips) + sofea jane (idung) + jessica alba (body) ..egegegee..


15. For the people who likes you, say something about them.
likes..?dlm konteks apa tu..?soalan bior teghang..


16. Ten people to tag:

  1. my sweet hubby..(dlu kita suka juga buat camnih kan,tp tulis dlm kertas jer)
  2. emri
  3. ayuez
  4. mama safi
  5. diyana
  6. farhana
  7. khanna
  8. mazni
  9. sapa lg eh..barack obama bleh..?(kalau dia ada masa la..)
  10. and..pengunjung setia my blog :)


17. Who is no.2 having a relationship with??
with no.3 tu..


18. Is no. 3 a male or a female?
seorang pompuan yg cun..dan sgt gile bergambo.


19. If no. 7 and no. 10 were together, would it be a good thing?
tak bleh..khanna dah ada boipren kot :)

20. How about no. 5 and 8?
ishhh apa daa..agensi pencarik jodoh plak ke ko nih..!

21. What is no. 1 studying about?
blajar nak menambah pendapatan keluarga..


22. Is no. 4 single?
single mendanyer..tengah pantang anak ke-2..naper nak ngorat ker?

Say something about no. 6 and 9..
no 6 is my blog follower :)

no 9 is my uncle..naper,tak caya?tak caya sudah...

2 comments:

mama safi said...

Ayoyo....kene tag le pulak....takpe...harap sabar yek....akan cuba sedaya upaya unuk cepat menjawab soalan2 cepu emas tu.....(fp pun dah nak bersawang.......ntah bila la nak jawab tag tu...huhuhuhuhu)
abbo best betul ko dah abih pantang......aku ni dok mengira hari lagi.....huhuhuhuhu

Musliyana and family said...

la...abbo pun buat atg jugak ke..ish..keje ni la..paling malas dyn nk buat..nape ntah..tpi insyaAllah..akan disiapkan..(tak taulah bila nk siap benda alah ni)jgn marah..k..heppi always with yr family..and cute kids...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...