Monday, February 09, 2009

Olympus SP-510 UZ To-Let-Go!



  • As new condition Olympus Semi-Pro 510 Ultra Zoom for sale
  • Price : RM850 and negotiable!(I do accept installment for 2 times..50%-50% basis)
  • 2 years tip-top condition,complete with all accessories.
  • Comes with everything that was originally in the box when purchased.
  • Giving away a box; manuals and CD; all cables from box; battery; small camera bag; 2gb memory card; tripod with bag;
  • Very well taken care and look VERY new. No scratch and no fungus. Always kept it clean. Never dropped.
  • In excellent condition
  • Cash on delivery KL/Selangor area
  • Reason I'm selling is upgraded to professional camera
  • Serious buyers only!
  • Place ur booking to me at mysara@myself.com
:: Camera Spec ::


:: Camera Review ::


:: Sample Pics ::


More pics..?Please view HERE

so hurry n make ur booking now!serious buyers only oke..before professional SLR, you need to train urself first using this semi-pro camera..

Saya sgt sayang camera ni dan berat hati nak jual sebenarnya..tapi memandangkan passion yg kuat utk memiliki SLR..saya kena 'keras'kan ati jgk.Camera ni hadiah dari mr.beloved sempena kelahiran Hezryn 2 taun lepas.Masa saya beli harganya RM1900.Kebetulan masa tu camera yg dihadiahkan masa 25th birthday (2007) jenama Konica Minolta dah dirosakkan oleh dia sendiri masa trip ke Hong Kong.Huhu..jadik saya rasa harga yg ditawarkan tu amat berpatutan selepas diamek kira faktor2 seperti di atas..

For the rest of camera review and spec, please visit HERE

4 comments:

angkasa said...

pergh!!stylee gla

aNiSFaHiMi said...

kalau bg free k t kakteh xbleh ka???hehehe=]

ell8019 said...

3 times payment bley, dari hari tu nak beli..tapi maseh sengkek lagi huu huu

Maisarah Mohamed Taib said...

Kanna : Sayang sbenarnya nak jual..
Kak Teh : Boleh..tp pas tu kak teh blanja camera SLR plak kat anti teh yeee..tenkiu
Kak Zie : bleh jeee..yg penting ada buyer :) nanti kita runding ye

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...