Wednesday, July 29, 2009

Syuez's Farewell Lunch@Johnny's Restaurant (Part 1)

Huh..sgt lama tak update.Sebulan sekali pon macam payah.Reasonnya?seperti biasa..bz dgn keja :p. Dan lagi satu penyakit misteri...malasssssssss..tahap dewi gaban!Kalau ada masa yg ciput pon dihabiskan dengan my 2 angels, biz & aktiviti rumah..seperti tido, makan & tido lagii...eheee..sangat tak menyihatkan!

Dan saya rasa..skarang ni, masa cepat betul berlalu. Pagi pegi keja..tup tap tup..dah lunch.Pastu..keja balik..tup tap tup..balik umah.Pastu malam..tido..esok pagi bangun and again..start the routine.

Okla..bukan itu yg saya nak cerita.Back on track.This post specially dedicated to me beloved best buddy, merangkap x-housemate (masa zaman bujang & masa badan macam biola) dan tak lama lagi..memegang title x-officemate.

Syuhada..atau lebih gedikss dipanggil Syuez, change for good..better position @GLC company, Subang (yer..dia memang agak mata $$$ :) Dekat jer..but still..
bagi kami satu kehilangan

To celebrate..2 farewell lunch for her.Satu..kami paksa dia belanja dkt Johnny's Summit USJ.Yelah..memandangkan lepas ni jadik org kaya kan.Haruslah kena pau..And..another one dkt Pizza Hut Sunway.Both events hari Jumaat..cuma tarikh lain2.Syiokkk gile babi H1N1 bila dapat keluar camni dgn aktiviti2 mcm zaman anak dara dlu..ehee..gelak + ngumpat + gosip + gelak lagi + posing +amek gamba..ohhhh...gonna miss this moment girlss..**korang memang senget best**

sila layannnn gambarajah kat bawah,ek..


Farewell lunch @Johnny's steamboat restaurant, Summit USJ
Friday, July 10th 2009

:: aktiviti biasa..sementara tunggu Syuez ::

:: gambar tuan tanah mesti ada yer.. ::

:: ayu..menunjukkan bukti yg dia memang spesis mami jarum junior ::

:: driver-of-the-day.thanks intan for the ride ::

:: yg diraikan..Syuez..*muka tak puas ati sb tak byk amek gambo dia* ::

:: steammmmboat..nyum..nyum.. ::




:: syuez & intan..memulakan aktiviti ngumpating ::


:: diikuti mami jarum juniorsi ayu & si cantik ::

:: sweet moment ::

''

''

''

''

Sambung part 2 (@Pizza Hut) next entry ye..

''

''

''

daaaaaaa

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...