Wednesday, September 16, 2009

Hantaran Raya - Part 2


Hiiiyeeeeeeeeeeee.....
4 days to Hari Raya Aidilfitri..
Sangat-sangatttttt excited BERAYA tahun ni
sebab last year 1 Syawal kat SJMC..
Orang tengah bertakbir,
saya meneran and mengerang menahan sakit..
ouchhhhhhhh!!
And..tahun ni jgk kami genap ber4..
Humaira Sufea, 2nd angels to the family
Cikenit ni pon dah boleh jalan sikit-sikit..
Tak sabar nak bagi dia pakai baju kurung and gown comei-comei..
mesti "ketek-ketek" jer dia kan..

Okey..seperti yg dijanjikan..ecehhh..
Hantaran Raya yg kedua dari encik tersayang adalah..
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
Bleh teka..?
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
Clue..????
Benda ni saya tak pernah minta
sebab saya sendiri jarang pakai..
atau kadang-kadang tak pakai langsung...
Kecuali yg ada di jari sejak kawin..
Tapi, tipulah and bodohlah kalau saya tolakkkk kan..
Saya suka..sangat suka...
cuma bila time nak bayar atau time barang ni hilang jer yg tak suka :]
"
"
"
"
"
"
Dapat?
"
"
"
"
Clue lagi...
Sgt berharga..
Stengah perempuan memang sgt GILE dgn benda niee..
especially spesis mami jarum...
lip-lappppp lip-lapppppppppp
bling-blingggggg
"
"
"
"
okey..?
"
"
"
"
"
ya betulllllllll...
hantarannya adalah..

The Ring
i love the design..
(lebih kurang mcm yg diatas cuma yg kat atas ni pakai diamonds. Mine, combination emas putih..But still..I LOOOVVEEE it!!)
customized ring, according to mr.beloved's spec..

Normally, my MIL recommend Habib Jewels..
But, this time mr.beloved saje nak cuba lain plk...
dan kebetulan Tomei Gold & Jewellery
nearest outlet is at Giant Putra Heights
and..ada SALES sempena Aidilfitri nih..
jadik..pilihan yg bijak ler kann..


-Tomei..comei kan-


My dearest Hon..thanks so much. Thank You for Your for being my LOVE
and giving me Your Love..

1 comment:

angkasa said...

laaaa btoilaa da staun da yaya :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...