Thursday, May 20, 2010

May, The Month of L.O.V.E

Why i LOVE the month of MAY?

Many celebrations...
Many events...
and..
Many 'walk-walk find-food' (jln2 carik makan) kind of activities..

Yahhooooo..

My dad's Birthday ~ 29th April
Consider early May ler kan wpun April...Balik Ipoh haritu tak sempat nak celebrate beriya sgt coz schedule sgt pack (tiap bulan balik kampung mmg camtu pon)Insyaallah, end of this month kita celebrate yer ayah..


My Mum's Birthday ~ 9th May

Same day with Mother's Day celebration. Insyaallah, celebrate skali dgn ayah yer mak..Luv u both sooo much!!!

Mama's Day ~ 9th May
Celebrate @Melaka aritu. Kalau rasa tak jemu-jemu menatap gamba kitaorg kat Melaka, boleh klik sini, ek :)

Mr.Beloved's Birthday ~ 17th May

Ooohh...vacation yg paling syiokkk (setakat ni laa.. untuk TAHUN 2010..meaning, many-many best vacation to come, kan sayang kan..kan..) I'll post about them later, but kita kasik preview gamba sket dulu yerr..


- luv u honey-bunny & Happy Birthday -

My lil' bro's Birthday ~ 27th May
Biasanya, tak ada party2 pon utk my lil bro. Biasa laa..budak laki bukan suka sgt potong2 kek ni. Nak ajak gi jalan2 pon dia tgh study. Tapi insyaallah, we'll pay him a visit @UIA Gombak nanti..

Our Anniversary ~ 2nd June
Looking forward trip to Kelantan and Penang end of this month. Kalau korang perasan tiap kali anniversary mesti ada short trip to Kelantan & Penang. Sebab our anniversary is June, time cuti skolah. Jadik banyakla memember, adik2 junior, sedara mara yg kawin.

This time, my officemate, Mizah (lebih cute dipanggil MIGOT) kawin kat Tanah Merah, Kelantan. So, di samping makan nasik minyak..boleh ronggeng rokiah kat pekan KB.

-of coz ni bkn si MIGOT tu -


Lepas Kelantan, balik SP..and terus celebrate pre-anniversary at Batu Feringgi, Penang.Yeaayyy...suka..suka. Dah lama tak besukaria tepi pantai. Relaxx..sambil main ayaq laut.




me'relax' dan me'sepa' kan diri yg stress..

Sgt-sgt tak sabar...cepatla Khamis!!! Saya nak bercuti-cuti 1 Malaysia..

Oooo yeahhh..

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...