Wednesday, June 02, 2010

Happy 4th Anniversary Luv..

Our Wedding Anniversary..
2 June 2006 ~ 2 June 2010


Till this day, I can still remember the moment
when I first lay my eyes on you..

.*15 Jan 2005 - Semuanya bermula kat Kak Saidah's Farewell Party @ our 'beloved' company nih. Masa tu syg dtg lambat pastu terus duk sebelah saya. Gatai ngelenyar nak ngorat saya ler tuu..Tapi saya kewl jer kan..juai mahal sket! Sejak dari tu, sayang selalu hantar email2 best (wpun email2 forward :p ), selalu ajak dinner, breakfast, ajak jalan2, ajak exercise, poco-poco, ajak balik kampung sama2, ajak gi kerja sekali (opsss..yg ni saya tak nak..sebab konon nak rahsia), ajak gi tgk wayang, ajak release tensen ngan mat deris dan mcm2 ajakan yg membuatkan weekends saya sentiasa penuh dgn aktiviti2 yg membahagiakan :)*


and..how you took my breath away..


*4 Feb 2005 - Sesi dating yg ke berapa ntah..tak ingat. Tapi saya suka gambar ni sebab nampak muka kita yg tulus & mulus. Shy-shy cat..mcm kaweng family arrangement jer kan..hik..hik. Masa ni saya dah start terima sayang as 'my one and only' walaupun mula2 tu kita dalam proses suai-kenai lagi. Sayang tanpa berlengah lagi terus propose, kejadian masa tu dekat corridor office yer puan-puan..Ayat sayang saya masa tu "Mak saya nak dtg minang Krismas ni, boleh tak..?? "Ayat-ayat cinta yg tak romantik langsung..ceh..Tapi saya tetap sukaaaa. Yg penting keikhlasan kan...*


I loved you then..and...I love you now..

*One of our sweet memories...Outdoor wedding photo. Berlatar belakangkan sawah padi yg menghijau, lambang cinta kita..ecewahhh..*muntah hijau*

* Merisik - 11 June 2005 *

* Engagement - 24 December 2005 *

*2 June 2006..Hari bersejarah..Saat 'aku terima nikahnya..'*

*3 June 2006..Wedding Reception @Ipoh..*

*10 June 2006..Wedding Reception @Sungai Petani..*

*20~27June 2006..Honeymoon in Europe..*


We have been there for each other...and..I'll continue to be there forever and ever..


* 30 March 2007 - Saat2 saspens.. Sayang sentiasa di sisi, menemankan saya sehinggalah kelahiran puteri sulong kita Hezryn Amyra. Rasa tak caya dan happy sangat2 bila dah pegang title Mama and Papa. Huhuhu..first experience melalui saat push-push bersalin tu, terasa macam pas ni 'tak nak' dah boleh tak?!
Tapi, apakan daya..setahun kemudian....... *


* 1 October 2008 - Saat2 saspens tiba lagi..kali ni lagi beganda saspens sebab puteri ke-2 kita, Humaira Sufea betul2 lahir masa 1 Syawal..Rasa sekelip mata jer, kita dah ada dua anak..Alhamdulillah, rezeki Allah. Tak ternilai dgn wang ringgit, kereta mewah atau rumah besar. Syukur, Ya Allah..*


Sunsets are those meant to be spent with someone special...



I would love to journey through this life with you and our adorable kids..watching the sun set together...





Happy Anniversary, my luv..
I LOVE you..
U mean so much to me
!!

1 comment:

ell8019 said...

Syahdunyer.. Ayat Mai, mmg power giler. He he..hari ni hari malas sedunia.. gi selak-selak blog sendiri sebenarnya tapi sebab lama tak update nampak bosan..so gi jalan-jalan buak blog kawan-kawan.. tapi Mai nyer the best ever la..
Tak sangka permulaan bermula di situ.. Actually I'm happy sebab Mai bersama Lan, sebab sebelum ni org kata lan ni playboy..cuma kzi tak nampak kat mana yg playboy nyer.. Akhirnya mmg you'll best couple betul..
Semuga berkekalan ke akhir hayat, kak zie doakan.. Aminnnnn...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...