Tuesday, June 29, 2010

Universal Studios Singapore - Part 3

Universal Studios Singapore

cont'd from Part Two and Part One

Lepas men'fresh'kan diri, tanpa berlengeh lagi kami bergerak ke...

The Lost World

Divided into themed areas: Jurassic Park and WaterWorld, this zone is for fans of the two blockbuster movies, as they can experience a dense tropical forest where dinosaurs lurk, then watch death defying stunts filled with thrills and spills!
(http://www.rwsentosa.com) Due to time limitation, we have to skip to Jurassic Park. Plus, kami dah terlepas Waterworld live action stunt . Last show is at 4pm (kalau tak silap) and the performance will takes about one hour.

Waterworld
is based on the blockbuster film, "Waterworld", witness a tidal wave of death-defying stunts, along with thrills and spills from real explosions of fire and water.(http://www.rwsentosa.com)

Our next stop is...Jurassic Park..


-entrance to Jurassic Park-
-Kak Long nak keluar dari stroller sebab takut dinosaur kejar-

-bergambar dgn T-Rex yg comel-

"Tengok ni anak2...desor nak makan tgn papa.."
"Mesti best kan papa...!!!Selalu Papa gigit Kak Long..Skang desor balas balik..."
*Papa tepuk dahi*


-Canopy Flyer...tak sempat naik pon.Queue panjang sgt -

-Dino-Soarin..ni jer yg my kids boleh naik & main-

-Singgah di Jungle Bites utk beli apa yg boleh di'bites' wpun baru lepas lunch-

- Bibik kelihatan bersungguh duk dlm teluq dinosaur itew -

-dinosaur ini sedang menyedut lemak di peha ku...bagus..bagus-

-tak sempat masuk sini pon-


Ancient Egypt
Ancient pyramids and obelisks stand fast against the sands of time as you are transported to 1930’s Egypt, the Golden Age of Egyptian Exploration. Travel to an era when entire Pharaohs tombs were discovered- and their terrible curses unleashed.
(http://www.rwsentosa.com)



-One of the attractions, Treasurer Hunters -

-Revenge of the Mummy..Highly recommended utk yg suka cabaran...mmg siot game nih!-


Sci-Fi Citytimate
The city of the furure has arrived. Through the impressive portals of Sci-Fi City you will experience the ultimate intergalasctic battle of good vs. evil and visit a vibrant metropolis with all the ultimate modern conveniences. (http://www.rwsentosa.com)

-sampai jer Sci-Fi City, Yaya dah terlentok atas twin stroller ni -

-..jadik kena transfer ko stroller ini...Kak Long pulak bebas duk sesorang. Begaya dgn sunglass bagai -


-entrance to Sci Fi City-

-Battlestar Gallactica..Human & Cyclon temporarily closed..frust oke!!-

-dpt naik Accelerator ni jer..Rupa sgt Hi-Tech kan, tp sebenarnya mcm naik cawan pusing2 tu-

-robot yg ramping & seksi..pakai spentot jer...-

New York
The spirit and energy of America's biggest and grandest city as you stroll along the sidewalks and enjoy all the classic landmarks. Soak in the impressive city skylines, neon lights, and facades that set the scenes for big city fun and real-time movie production.(http://www.rwsentosa.com)








Banyak tempat2 menarik utk bergambar kat sini, tapi tak banyak game and attraction for kids. Kak Long agak bosan...Yaya pulak tido lagi. Dia pun mula ikut beposing macam mama ngan papa dia..

-gaya 10 markah dah...tapi salah cucuk ke lubang idung plk..adoiii-


Lepas yg terakhir di New York City, akan jumpa Hollywood semula. Disebabkan masih ada masa dlm 2 jam, kami berpusing skali lagi satu US. Kali ni hanya utk cover game yg tak sempat naik...& shopping spree...weeeee!!!

-US shirt for my family-

-bila squeeze perut, mr donkey ni nyanyi..kewl ek..-
-'hasil tangkapan' of the day -



okey...masa utk balik. Overall, Universal Studios Singapore......

Besttttttt....

...we would definitely bring our girls here again next year when the transformer & battlestar galactica is ready...

Thanks hon for this vacation and..happy birthday!
Luv u, as always..


Till then, daaaaa.............................

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...