Wednesday, September 01, 2010

Kaftan for Raya

Hi All...


Aidilfitri Menjelang Tibaaaa....

Alhamdulillah, my ONLINE and OFFLINE biz dibuka semula untuk jualan Aidilfitri. Mcm tahun lepas jgk, tahun ni Baby-Branded-Boutique menyediakan Branded Kidswear utk anak-anak beraya dgn comeinya. Dan korang pun mesti kembang idung bangga bila org duk jeling cap baju anak2 korang kan...Guess, Oshkosh, POLO, Carter's dan macam-macam lagi..

Tapi, jualan hanya akan dibuka BESOK (2 September 2010).
Kenapa lambat bukak ?? Dah nak Raya pun ni..

Ini adalah pasaran utk Mommy yg suka last minute shopping. So, bersedia pagi2 besok..sebab korang kena bersaing dgn pembeli2 OFFLINE ni...kebanyakannya kwn2 tempat kerja, dtg terus ke Boutique atau call utk penghantaran terus.

Untuk hari ni...jualan khas hanya utk HOT MOMMYS
(atau...yg belum jadik Mommy pon boleh)

BAJU KAFTAN SULAMAN

*sila jgn jeles dgn low-budget model ni..terpaksa..Dah takde model lain. Semua dah balik kampung*

Sgt cantik kan...(I mean kaftan nii yer ...) and yet, so simple. Tak terlalu over dgn design yg melampau, yg mana sah2 lepas abeh musim kaftan ni, bakal terkubur dlm wardrobe.

Bukan sahaja boleh dipakai di Aidilfitri, kenduri-kendara, ke office...malahan korang boleh jadikan baju tido sexy sebab kainnya yg sgt sejuk dan sexy awww...awww gitew.
Tapi, kalau nak jadikan baju tido sexy kena bukak inner dlm tu. Biar terjojol sket mata sang suami kan..hik hik.

3 Quarter KAFTAN



Harga
RM 55
(dah survey kat luar utk jenis yg sama RM 250)

Size
Free Size. Tak kira peringkat umur dan saiz badan...semua boleh pakai.


Special
Kaftan yg simple, diserikan dgn kerawang yg detail di leher, lengan & perut.


Style

  • Dipakai dgn inner & seluar Palazo (yg jenis besar) atau boleh juga dipakai dgn skinny jeans
  • Kalau nak ikut body, boleh diikat di depan atau belakang (KAFTAN beserta dgn tali dan lubang di bahagian tepi)
  • Kalau nak keselesaan, tak payah ikat langsung...biar lepas...

*ikat belakang*

*ikat depan*

Color
  • Black dgn kerawang Grey Silver (P01) SOLD!


  • Black dgn kerawang CoklatEmas (P02) SOLD!



  • Black dgn kerawang Biru Silver (P03) SOLD!



  • Black dgn kerawang Pink Silver (P04) SOLD!



LONG CAFTAN
(Tapi masih senteng sikit di bawah, sebab saya prefer yg tak meleret...reason, takut hancur kena pijak, malas nak pegang kain dan takut kotor especially kalau hujan)



Harga

RM 70
(dah survey kat luar utk jenis yg sama RM 250..)

Size
Free Size. Tak kira peringkat umur dan saiz badan...semua boleh pakai.

Special
Kaftan yg simple, diserikan dgn kerawang yg detail di leher, lengan & perut.



Style
  • Dipakai dgn inner & seluar Palazo (yg jenis besar) atau boleh juga dipakai dgn fit jeans
  • Kalau nak bagi ikut body, boleh diikat di depan atau belakang.
  • Kalau nak keselesaan, tak payah ikat langsung...biar lepas...

Color

  • Biru tua dgn kerawang biru silver (P05) SOLD!


  • Coklat tuadgn kerawang gold(P06) Available

  • Black dgn kerawang purple silver (P07) SOLD!


  • Black dgn kerawang browngold (P08) SOLD!



Kalau nak order. atau nak beli terus...boleh email saya mysara@myself.com


Tinggal Long Kaftan dark brown color jer...cepat...sebelum kena rembat jgk...


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...