Wednesday, October 20, 2010

Kak Long...Dulu & Sekarang!

Masa tengah susun2 gambar dlm hard disk, terjumpa gambar Kak Long masa berpipi lendut dan gebus nie...

*Hezryn Amyra - 1 yr old*

Selalu jadik mangsa gigitan dan gomolan Papa. Pipi yg mcm Pau Yik Mun..
Dan, bila dibandingkan dengan gambar di bawah ni...adeh..mana pergi semua lemak2 di pipi Kak Long ni..???

*Hezryn Amyra - 3 yrs old*

Baru tesedar (selama ni sedar jgk...tp buat2 tak sedar diri) how time flies!
Tahun depan Kak Long masuk 4 tahun. Tak lama lepas tu Kak Long akan jadik anak gadis Mama & Papa....Gambar atas mungkin akan bertukar jadi macam ni...

Mungkinkan Hezryn secantik ni...atau mungkin lebih lg sebab mewarisi darah Pan-Asian Mamanya..*sila muntah skarang*
Pix googled -actress Marshanda

Mama pulak...dari seorang anak gadis sunti 20an yg menjadi siulan anak2 muda *muntah lagi*..

menjadi Mama Vogue di umur 30an...40an...


dan akhirnya...akan tua kerepot jugak mcm ni..



But, what minutes! Count them by sensation, and not by calendars, and each moment is a day.
~Benjamin Disraeli


Anyhow, Mama & Papa will always luvvvvvvvvvvvvvv Kak Long!
Ssssoooooooooooo much!!!!!.

Mwahhhhh...mwahhhh!!!

1 comment:

puterihannan said...

bluweeeekkk...!! opss... sorry sbb alahan ye... :D.

p/s: mai follow blog aku nnt.. :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...