Wednesday, February 09, 2011

Wordless Wednesday... & Everyday!

Bila angin kuat bekerja sudah datang...macam ni la jadiknya.
Kalau boleh nak 'Wordless Everyday'
Tak payah cerita banyak2.
Tunjuk gambar. Dah. Boleh jadik satu entry.

Tapi memandangkan ada jugak yg sudi membaca..*kembangkan idung ke diameter terbesar*
Dan, selepas disiasat...ada jugak silent riders yg masuk tiap hari untuk tau perkembangan kami sekeluarga yg makin berkembang dgn jayanya..
Saya jadik perasan dan poyo dan bangga tak sudah.
Kalau sehari ada 12 readers pun dah poyo, kalau mencecah 12,ooo nanti mcm mana ler agaknya.
Mau masuk ICU. Takpun gile. Iskkkk...

Sebenarnya, saya masih mencari2 template comei & menarik tetarik de bomm utk blog ni.
Blog ni macam tak 'mari'..tak attractive...tak menggoda..tak seksi awww-awww...
Mcm kusam...pucat..malap...
Saya janji. Dah jumpa template yg cantik dan comei, setaraf dengan kecomelan kami sekeluarga nanti..tetiap hari saya update. Pomis...pomissss!!

Ok..utk tatapan korang..
Gambar anak2 dengan encik kesayangan di Hong Kong..
Suka gile gambar nie. Suka gile pergi Hong Kong aritu. Nanti laaa saya citer dlm blog
(Janji lagi...haaiiishh!)




IMG_5453

*Ada tak mcm Tom Cruise tengah bawak anak2 jalan? Takde? Oklaa..mcm Brad Pitt..??Takde jugakk..?? Apa..mcm Aziz Desa...??Cehhhh..korang memang kejam*


Till then, daaaaaaaaa!!!

1 comment:

ell8019 said...

he he, cun apa template ni..manis jer..tapi mai mmg creative pun, buat blog semuanya cantik. Kak zi punye blog anak kzi yg perempuan tu yg rajin mengodek..suruh buat blog sendiri tak nak, tak tahu nak cerita katanya. Kejap tukar template lain, kejap lagi lain, ni nasib baiklah tahun ni nak PMR, senyap kejap.
Tapi gambar yg mai letak ni memang cantik, he he lan nampak kurus..atau mmeg dah kurus? (lama tak terserempak so tak tahu) cepatlah upload gambar kat blog, kat FB susah nak tgk sbb lambat sgt dia loading...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...