Friday, July 15, 2011

You'll never Walk Alone Sayang...

Jarang kaki bola nak bawak bini atau girlfriend tengok game kat stadium..
Kalau tak pergi stadium pun, jangan harap kita nampak couple sorak sama2 kat kedai mamak..
Takpun, lagi jarang-jarang kita dengar wife sanggup tak tidur sampai 3-4 pagi teman suami tgk bola.


*peminat tegar the Reds*


Tapi, lain kes dengan en.roommate.

Walaupun dikelilingi ramai member2 kaki bola, dia tetap nak saya ikut dia.
Sanggup belikan tiket, jersey...semata2 untuk bawak saya join tengok training session ari khamis 14th July & game Liverpool vs Malaysia Sabtu, 16th July ni.
Pre-Birthday gift katanya.


*2 Tickets to training session & game on Saturday*

Tingat kata2 boss saya masa saya 'muncung' bila kena balik lambat sebab en.roommate abes meeting pukul 7pm..

"Kita bukan kawen dengan dia jer mai..tapi kita kena kawen dengan hobby & career dia.."

Thanks yang. I really appreciate. Bukan sebab belikan tiket. But because gimme chance to know u better.

:)

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...